Talentontwikkeling

IMG_6136 groepstraining

Kennis over talentontwikkeling

Talentontwikkeling is zeer belangrijk bij uw personeel. TenThij Team beschrijft talenten als medewerkers die gedurende langere tijd bovengemiddeld presteren. Voor de ontwikkeling van talent is het belangrijk dat een organisatie haar medewerkers de juiste handvaten biedt. Het is de kunst om omstandigheden te creëren waarin medewerkers talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Onze ervaring kan u helpen om de verdere ontwikkeling van talent te versterken.

De volgende vragen zijn een goed begin om na te denken over de kennis van talentontwikkeling binnen uw organisatie: Bent u zich bewust van de talenten die uw medewerkers bezitten? Speelt talentontwikkeling daarbij een rol? Welke mogelijkheden bied ik mijn medewerkers om talenten te ontdekken en te ontwikkelen?

Talentontwikkeling van uw medewerkers

Talentontwikkeling en talenten die medewerkers bezitten zijn ontzettend waardevol voor een organisatie. Die kunnen het verschil maken voor een organisatie. Daarnaast zijn de talenten en ambities van medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen, de mensen die bergen verzetten. De talenten zijn diegenen die veranderingen bewerkstelligen en zorgen voor innovatie en ontwikkelingen.

Talentontwikkeling samen met TenThijTeam

Weet u op welk niveau van talentontwikkeling uw medewerkers zich bevinden? Samen met u onderzoeken wij graag op welk niveau van talentontwikkeling een medewerker zit. Welke rol en hulp biedt het topmanagement, HR en de direct leidinggevenden bij het ontwikkelen van talent? Samen met u bouwen we aan ontwikkelingsmodel en een programma dat voor langere tijd toepasbaar is. Talentontwikkeling is geen eendagsvlieg!

Wilt u weten of u alle talenten binnen uw organisatie benut? Neem gerust contact op met TenThijTeam ia het telefoonnummer 035-7726750 of stuur een e-mail naar info@tenthijteam.nl. Of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Wij kijken ernaar uit om de talenten van uw medewerkers beter tot hun recht te laten komen.

Informatie aanvragen over Talentontwikkeling

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!